Surrogates 2009 – Filme online

Va multumim pentru ca ati ales topvideohd.com – filme online gratis pentru timpul tau liber!

Server 1 Server 2 Server 3
6.3
Subtitrat Ro

Surrogates este un film de actiune,sf,thriller 2009,regizat de Jonathan Mostow.Aflati in viitor, au apărut așa-zisele surogate – roboti,androizi controlați de la distanță iar oamenii (operatorii) stau la adăpost în casă și în același timp ies afară pentru activitățile lor, zi de zi. Un Agent FBI Tom Greer (Bruce Willis) impreuna cu partenera lui, agentul Jennifer Peters (Radha Mitchell), investighează moartea a două persoane reale care au fost ucise în timp ce surogatele lor se aflau la un club. Greer și Peters sunt de părere că un om numit Miles Strickland (Jack Noseworthy) folosește un tip nou de armă pentru a supraîncărca sistemul electronic al surogatelor și astfel să-l ucidă pe operatorul lor..

 

În rolurile principale joacă actorii Bruce Willis, Radha Mitchell și Rosamund Pike

Ce pareri aveti despre acest film online gratis ?

Surrogates 2009 – Filme online” Filmul are 2 comentarii.

Leave a Reply:

  1. geo 11 January 2014 saat 17:43 # Vizitatori

    Un film excelent . ce merită văzut . Un film avertisment pentru cei ce își petrec mai mult timp în lumea virtuală decât ăn cea reală . Vizionare plăcută .

  2. calin_dolha 24 July 2014 saat 23:36 # Vizitatori

    excelent film

×

Raportati o problema

(doar prin moderație)

Video nu porneste
Subtitrare problemă de sincronizare
Incompatibil
Altele

Vă rugăm să introduceți pagina care se confruntă cu probleme.

TopVideoHd.com, - Vizionare placuta la Filme Noi ! Speram sa reveniti pe site-ul nostru de Filme online gratis. Daca intampinati probleme la vizionarea filmelor in format video hd online va rugam sa ne contactati.